Šta nudimo?

Svijesni smo da su zaposleni naš najvažniji izvor uspijeha. Zato stvaramo okruženje koje podstice originalnost, omogucava lični razvoj, napredovanje i kvalitet života za sve zaposlene. Zajedno sa zaposlenima planiramo njihove karijere i nagradujemo za dostignute rezultate. Pojedincima omogućavamo da razviju njihove sposobnosti na poslovnom i ličnom području. Raznolikost klijenata nam omogćava da zahtijevnost rada prilagodimo pojedinačnom zaposlenom.
Svi zaposleni sopstvene ciljeve uskladjuju sa ciljevima društva i saradujemo u planiranju njihovog puta karijere. Svoj razvoj gradimo na znanju. Sistemom obrazovanja obezbedujemo porast znanja i osposobljenosti zaposlenih.
Naše preduzeće zaposlenima obezbijeduje prijatno, kreativno i profesionalno okruženje, dinamičan posao koji podstiče učenje, izuzetan radni kolektiv, visoko tehnološko razvijeno savremeno računovodstvo, mogucnost za razvijanja samog sebe.
Najponosniji smo na opuštenu atmosferu medu zaposlenima. Opuštenost prenosimo i u druženje van preduzeća.

Naši zaposleni su visoko kvalifikovani za posao računovodstva i finansija, prije svega to su diplomirani ekonomisti sa diplomom ovlašćenog računovodje, pravnici i sertifikovani knjigovodje. Direktor preduzeća Miodrag Bogetić je diplomirani ekonomista, ovlašćeni računovodja, kao i sudski vještak ekonomsko finansijske struke.

Šta očekujemo?

Od novih saradnika očekujemo znanje i iskustva iz oblasti računovodstva, poznavanje poreske regulative i opštu preduzetničku načitanost.
Tražimo saradnike koji su istrajni i u računovodstvenom servisu vide svoje zaposlenje na duži rok.
Očekujemo saradnike koji su sposobni, logičkog mišljenja, imaju sposobnost dobre samoorganizacije i dobre komunikacije sa klijentima. Očekujemo spretnost i brzinu u upotrebi računovodstvenih programa.
U našoj sredini medu saradnicima vlada veoma dobra atmosfera, zato očekujemo pozitivne ljude i ubuduće. Želimo vaš optimizam, pozitivne vrijednosti i ljubaznost u našoj stalnoj ekipi gdje svako može da pruži svoj doprinos.


Pridružite nam se

Ako želite da se pridružite jednom od najuspešnijih preduzeća za vodenje poslovnih knjiga i savijetovanje i prepoznali ste se kao naš novi saradnik, posaljite svoj CV. Svaku vašu prijavu cemo detaljno proučiti. Ukoliko vaša uloga bude aktuelna, rado ćemo vas pozvati na razgovor.

Miodrag Bogetić dipl. ecc

Miodrag Bogetić dipl. ecc

Direktor i ovlašćeni računovodja
Cerović Žana      dipl. ecc

Cerović Žana dipl. ecc

računovodja
Stanka Vuletić Beba

Stanka Vuletić Beba

sertifikovani knjigovodja
Nikola Tomović

Nikola Tomović

sertifikovani knjigovodja
Zorka Tripković dipl. ecc

Zorka Tripković dipl. ecc

Računovodja
Bojana Ćetković

Bojana Ćetković

Pravnik
Mirjana Kovačević dipl. ecc

Mirjana Kovačević dipl. ecc

Računovodja
Jelena Stojović dipl. ecc

Jelena Stojović dipl. ecc

Računovodja